НИКОЛА НИКОДИЈЕВИЋ: БОЉЕ СНАБДЕВАЊЕ ПИЈАЋОМ ВОДОМ У ЛАЗАРЕВЦУ

1

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић обишао је Јавно предузеће за комуналну привреду „Водовод и канализација” у Лазаревцу и објаснио које су мере предузете да  ова општина буде снабдевана већом количином воде.

Обиласку су присуствовали и заменик председника општине Лазаревац Милоје Живановић и директор ЈПКП „Лазаревац” Александар Арсеновић.

Никодијевић је рекао да, с обзиром да квалитет комуналних услуга утиче на живот грађана, од великог значаја за Град Београд је да сва комунална предузећа добро раде и пружају висок квалитет услуга.

– У Лазаревцу комунално предузеће има неколико услуга, једна од њих је и руковођење водоводом. Уверио сам се да се веома води рачуна о кавлитету воде која се испоручује. Хроничан проблем је недовољна количина воде за цео овај крај Београда. Верујем да ће овај проблем у будућности бити решен, јер се тренутно копају три бунара. Два бунара се копају у сарадњи са Јавним предузећем „Електропривреда Србије”, а један са општином – прецизирао је председник Скупштине града.

Он је истакао да без инвестирања у нове бунаре и ревитализацију постојеће мреже тешко да је могуће решити проблеме са недостатком воде.

– У разговору са директором предузећа и представницима општине закључили смо да грађане не би требало да брине у чијој надлежности су одређени послови, у каквом стању је комунално предузећа, иако знамо да имају финансијских проблема, већ да је најбитније да се изврше комуналне услуге на најбољи могући начин и да проблеме решава руководство – поручио је Никодијевић.

Говорећи о важности испоручивања услуга, Никодијевић је истакао да док год ово комунално предузеће буде пружало услуге на високом нивоу, оно ће имати подршку Града Београда.

Извор и фото: Беоинфо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>