ДАЧИЋ: ЗАШТО САД ОПОЗИЦИЈА ЋУТИ НА ИЗЈАВУ НАЧЕЛНИКА МУП

IVICA DACIC

Лидер СПС Ивица Дачић констатовао је да је изјава начелника Четвртог одељења ПУ за град Београд Слободана Миленковића, који је потврдио да породица председника Александра Вучића нема никакве везе са власником предузећа Јовањица Предрагом Колувијом, дочекана са „запрепашћујућом ћутњом“ у опозицији, јер њима Вучић мора да буде мета.

„Сваки дан су Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали износили лажи, а сада, када је полицајац кога су стално спомињали, демантовао њихове лажи, нико не проговара“, навео је Дачић у писаној изјави.

„Зашто ћуте?“, пита се Дачић и констатује да је то зато што, како каже, Вучић увек мора да буде мета.

„Они одмах прелазе на нове лажи, нападајући сина, уместо да признају да су лагали“, додао је Дачић.

Он је навео да управо зато и подржава Вучићеву жељу да ту лаж разобличи и да државни органи званично утврде да су оптужбе биле лажне.

„То је важно, не само због Вучића и његове породице, него и због Србије, јер се свакодневним лажима наноси огромна штета интересима и угледу Србије“, рекао је Дачић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>